bejelentkezés
regisztráció
Az áruház működése   |   Biztonságos vásárlás   |   Az áruátvétel módjai   |   Panaszok kezelése   |   Szerzői jogok   |   Fontos tudnivaló

A BORFALU BORTÉKA WEBÁRUHÁZ MŰKÖDÉSE

Az áruház megtervezésekor különösen nagy gondot fordítottunk az átláthatóságra, könnyű kezelhetőségre. Célunk az volt hogy mindenfajta előzetes borászati szakértelem nélkül is megtalálja a kedves vevő a megfelelő magyar bort, kiegészítőt, hungarikumot.

Főoldal
A bejelentkező oldalon a látogató a legfrissebb híreket, érdekességeket olvashatja és a főoldalon vannak feltüntetve kiemelt eseményeink és legkedvezőbb akcióink is.

Elrendezés
Az oldal bal oldalán található a menüsor. A menük között tájékozódhat rendezvényeinkről, termékeinkről, az árakról, megtekinthet egy-két képet korábbi borkóstolásokról, Borfalu rendezvényekről, megoszthatja véleményét a vendégkönyvben és itt találja elérhetőségeinket is.
A jobb oldali kereső a termékek közötti gyors szűrést teszi lehetővé. Kereshet borfalura, borászra, borfajtára, évjáratra, bortípusra, árkategóriára vagy szöveg részletre. Ezen kívül külön kiemeltük az akciós borokat.

Bejelentkezés
A termékek és azok árai, illetve a rendezvények megtekintéséhez nincs szükség előzetes bejelentkezésre. Ahhoz, hogy rendelést tudjon leadni, regisztrálnia kell magát egy rövid űrlap segítségével.
Amint megtörtént a regisztráció kitöltése, egy visszaigazolást küldünk Önnek, hogy az adatait még egyszer ellenőrizhesse. Amennyiben a későbbiekben adatai megváltoznak, bármikor módosíthatja a „Bejelentkezés/Adatok módosítása” menüpont alatt.
A későbbiekben bejelentkezni a „Bejelentkezés” menüre kattintva név és jelszó megadásával tud. Ha elfelejtette jelszavát, akkor a „Jelszóemlékeztető” gombra kattintva e-mail címének megadásával elküldjük Önnek jelszavát.
Sikeres bejelentkezés után a fejlécben megjelenik az Ön neve.

Termékválasztás
A termékek kiválasztásánál nagy segítségére lehet a jobb oldali keresőrendszer. Bármire tud keresni, ami egy jó magyar bor kiválasztásánál szempont lehet. Választhat akciós termékeinkből is. Az akciós termékek árai a készlet erejéig érvényesek.
A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett jelenik meg. Az árak mindig bruttó árak, tehát a 20%-os Áfa-t tartalmazzák és mindig forintban értendőek. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Rendelés összeállítása
Amennyiben megtalálta a megfelelő terméket/termékeket írja be a kis négyzetbe a vásárolni kívánt db számot, majd kattintson a kosár jelre.
A kosár tartalma a fejlécben folyamatosan aktualizálódik, így mindig szem előtt tarthatja kosarának tartalmát. A kosár tartalmát bármikor módosíthatja a „módosítás” jelre kattintva.

Vásárlás
A megrendeléshez mindenképpen be kell lépnie azonosítójával és jelszavával. Az összeállított kosár tartalmát a „Megrendelés” jelre kattintva tudja megrendelni. A megrendelés leadása után ki kell választania a szállítás módját. Az alábbi lehetőségek közül választhat:
1. Személyes átvétel
2. Futárszolgálatos kiszállítás

Rendszerünk automatikusan hozzárendeli a szállítás audemars piguet replica uhren költségét a megrendelés érté kéhez. Személyes átvétel esetén természetesen nem számítunk föl szállítási díjat. A végleges megrendeléshez kattintson a „Megrendelés elfogadása” jelre. A rendelés rögzítéséről azonnal visszaigazolást kap.

Korábbi rendeléseit a „Korábbi rendelések” menüpont alatt bármikor megnézheti.

Fizetés
Replica Uhren Fizetnie csak az áru átvételekor kell a futárnak,  illetve személyes átvétel esetén az eladónak.

Szállításkor az ott megjelent fizetendő összeget kell fizetnie, más díj a rendelést nem terheli.
©2006 - www.borfalu-borteka.hu | minden jog fenntartva